+389 71 806 937
+389 71 515 990
 
 
 
 
 
 
 
Eksluxive L-S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eksluxive L-S

 

Për çdo hap. Mbulojmë dyshemenë tuaj me pllaka

 
 
 
 
 

Rreth nesh

 

Kush jemi ne?

 

 
Eksluxive L-S ekziston që nga viti 2001 dhe ngjit lloje të ndryshme pllakash në lloje të ndryshme ndërtesash. Kompania disponon një shumëllojshmëri të madhe pllakash që i ngjit me ngjitës të cilësisë së lartë. Eksluxive L-S është një kompani që është vazhdimisht në hap me trendet dhe risitë më të fundit në fushën e pllakave.
 
 
 
20+
 

VJET TRADITË DHE CILËSI

 
 
 
50+
 

LLOJE PLLAKASH

 
 
 
1000+
 

KLIENTË TË KËNAQUR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shërbime

 

Çfarë ofrojmë ?

 

 
Eksluxive L-S është firmë që shet dhe vendos pllaka në ndërtesa të ndryshme për qëllime të ndryshme. Disa nga llojet e pllakave që kompania jonë ofron janë:
 
 
 
 
 
 
Për dysheme
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shkallë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bordura, dekore dhe mozaikë
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PËR ÇDO HAP

 
 
 
 
 
ose
 
 
 
 
 
 
 

Projekte

 

Një pjesë e projekteve tona

 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
Ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur forlumarin më poshtë:
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*