+389 71 806 937
+389 71 515 990
 
 
 
 
 
 
 
Eksluxive L-S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eksluxive L-S

 

За секој чекор.
Го покриваме вашиот под со плочки

 
 
 
 
 

За нас

 

Кои сме ние?

 

 
Eksluxive L-S постои од 2001 година и поставува различни видови на плочки во разни типови на објекти. Компанијата има голем асортиман на плочки кои ги лепи со висококвалитетен лепак. Eksluxive L-S е компанија коа е во постојан чекор со најновите трендови и иновации во областа на плочкарството.


 
 
 
20+
 

години традиција и квалитет

 
 
 
50+
 

видови на плочки

 
 
 
1000+
 

задоволни клиенти

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 

Што нудиме?

 

 
Eksluxive L-S е фирма која врши продажба и поставување на плочки во разни објекти со различна намена. Некои од видовите на плочки кои нашата компанија ги нуди се:
 
 
 
 
 
 
Подни
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скалници
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ѕидни
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бордури, декори и мозаици
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За секој чекор

 
 
 
 
 
ИЛИ
 
 
 
 
 
 
 

Проекти

 

Дел од нашите проекти

 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*